Σχολή Πυροβολικού

Επίσκεψη Γενικού Επιθεωρητή Στρατού, Αντιστράτηγου Αναστάσιου Σπανού, Δευ 31 Ιουλ 23.

Την Δευτέρα 31 Ιουλίου 23, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός, επισκέφθηκε την Σχολή Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Τον κύριο Επιθεωρητή υποδέχθηκαν ο Διευθυντής Πυροβολικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Υποστράτηγος Αθανάσιος Σαρδέλλης και ο Διοικητής της Σχολής Ταξίαρχος Στέργιος Καζάκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με την αποστολή, την οργάνωση και τις προκλήσεις της Σχολής Πυροβολικού από τον Διευθυντή Σπουδών.

Ακολούθησε, περιήγηση στο Μουσείο, στις Πτέρυγες Εκπαιδεύσεως, στο Ηλεκτρονικό Πεδίο Βολής «ΚΕΡΑΥΝΟΣ», στην Μοίρα Υποψηφίων Εφέδρων Αξκών, στον Ιερό Ναό της Μεγαλομάρτυρος Αγ. Βαρβάρας, στο Μνημείο Αγνώστου Πυροβολητή, στο Αμφιθέατρο, στην Λέσχη Αξκών, στις Αίθουσες Εκπαιδεύσεως Συστημάτων Τακτικού και Τεχνικού Ελέγχου Πυρός (ΣΤΤΕΠ) Δίας – Ηρακλής, στον υπαίθριο χώρο Ασκήσεως Πυροβολητών και στην Μοίρα Υποστηρίξεως.

Ο κ. Επιθεωρητής τόνισε την σημαντικότητα του ρόλου των Εκπαιδευτών στην Σχολή για την μετάδοση της γνώσης και του ήθους στους νέους Πυροβολητές, καθώς και την ατομική ευθύνη των στελεχών για την διατήρηση της καλής σωματικής κατάστασης και υγείας.