Σχολή Πυροβολικού

Χαιρετισμός Διοικητή Σχολής

Αγαπητέ Επισκέπτη/τρια,

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο της Σχολής Πυροβολικού (ΣΠΒ), το λίκνο του Πυροβολικού.

Μέσω της ιστοσελίδας μπορείτε να πληροφορηθείτε για την ιστορία του Πυροβολικού αλλά και της Σχολής, την οργάνωση, τον τρόπο λειτουργίας της και επιπλέον παρέχεται μια διαρκής ενημέρωση για τις δραστηριότητές της.

Η Σχολή Πυροβολικού παρέχει πολυδιάστατη και πολυεπίπεδη εκπαίδευση προσαρμοσμένη στις σύγχρονες αντιλήψεις και ενσωματώνοντας τα διδάγματα για τη βέλτιστη αξιοποίηση του Όπλου του Πυροβολικού.

Στη Σχολή Πυροβολικού εκπαιδεύονται οι Αξιωματικοί (κατώτεροι) και Υπαξιωματικοί του Πυροβολικού καθώς επίσης και οι Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί (ΥΕΑ) σε θέματα τακτικής και τεχνικής φύσεως Πυροβολικού αλλά και σε θέματα γενικής μορφώσεως.

Επιπροσθέτως, η παρεχόμενη στη Σχολή εκπαίδευση, στοχεύει στην προαγωγή της ικανότητας των σπουδαστών της αλλά και στην απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων ώστε να δύνανται να’ εκτελέσουν τα καθήκοντα τους, ανάλογα με το βαθμό και τη θέση τους.

Η Σχολή Πυροβολικού έχει την έδρα της στο στρατόπεδο «ΤΧΗ (ΠΒ) ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΘΩΜΑ», στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε, εκτός από χρήσιμα στοιχεία και πληροφορίες για την περιοχή, και τον τρόπο επικοινωνίας με τη Σχολή.

Σας καλωσορίζω και πάλι στον ιστότοπο της ΣΧΟΛΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ και σας εύχομαι καλή περιήγηση.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Ταξίαρχος Νικόλαος Δημητράκος

Δ Ι Ο Ι Κ Η Τ Η Σ