Σχολή Πυροβολικού

Τελετή ονομασίας των Υποψηφίων Εφέδρων Αξιωματικών Πυροβολικού, της 2023 Ε΄ ΕΣΣΟ, σε Δοκίμους Εφέδρους Αξιωματικούς.

Tην Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2024, στη Σχολή Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο Αττικής, πραγματοποιήθηκε η τελετή ονομασίας των Υποψηφίων Εφέδρων Αξιωματικών Πυροβολικού, της 2023 Ε΄ ΕΣΣΟ, σε Δοκίμους Εφέδρους Αξιωματικούς (ΔΕΑ) παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Πυροβολικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Ταξιάρχου Αναστάσιου Δημουλά.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δήμου Μεγαρέων κ. Παναγιώτης Μαργέτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Κλεάνθης Βαρελάς, ο Δήμαρχος Δήμου Ελευσίνας κ. Γεώργιος Γεωργόπουλος, ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ν.Περάμου κ. Κρυάδας Καριοφύλλης, Μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Πυροβολικού και συγγενείς.

Το πρόγραμμα της τελετής περιλάμβανε, δέηση, παράδοση των καθηκόντων των αποχωρούντων ΔΕΑ στους νέους Υποψήφιους Εφέδρους Αξιωματικούς, επίδοση πτυχίων και τιμητικής πλακέτας με το έμβλημα του Όπλου στον πρωτεύσαντα ΔΕΑ, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής Σχολής απο τον Διοικητή της Σχολής Ταξίαρχο Στέργιο Καζάκη, χαιρετισμό του κ. Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού προς τους νέους Δόκιμους Έφεδρους Αξιωματικούς από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Πυροβολικού, κατάθεση στεφάνου και μικρή δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών.

Οι Δόκιμοι Έφεδροι Αξιωματικοί Πυροβολικού, οι οποίοι είναι στρατεύσιμοι νέοι και υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία, φοίτησαν για περίοδο 4 μηνών στη Σχολή Πυροβολικού και αποφοίτησαν με επιτυχία.