Τελετή Ονομασίας Υποψήφιων Έφεδρων Αξιωματικών 2021 Α’ ΕΣΣΟ σε Δόκιμους Έφεδρους Αξιωματικούς

2021, Ιούνιος 23 - 1:12μμ

Την 28η Μαΐου 2021 στη Σχολή Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο Αττικής, πραγματοποιήθηκε η ονομασία Υποψηφίων Εφέδρων Αξιωματικών της 2021 Α΄ ΕΣΣΟ σε Δοκίμους Εφέδρους Αξιωματικούς (ΔΕΑ) του Πυροβολικού.

Το πρόγραμμα της τελετής περιελάμβανε, δέηση, παράδοση των καθηκόντων των αποχωρούντων ΥΕΑ 2021 Α΄ ΕΣΣΟ στους νέους Υποψήφιους Εφέδρους Αξιωματικούς, επίδοση πτυχίων και τιμητικής πλακέτας με το έμβλημα του Όπλου στον πρωτεύσαντα ΥΕΑ, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής του Διοικητή της Σχολής, κατάθεση στεφάνου και λήψη αναμνηστικής φωτογραφίας.

Οι Δόκιμοι Έφεδροι Αξιωματικοί Πυροβολικού, οι οποίοι είναι στρατεύσιμοι νέοι και υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία, φοίτησαν για περίοδο 4 μηνών στη Σχολή Πυροβολικού και αποφοίτησαν με επιτυχία.

Τον κύριο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, εκπροσώπησε ο Διευθυντής του ΓΕΣ/ΔΠΒ ο οποίος και ανέγνωσε το σχετικό χαιρετισμό. Στο πλαίσιο προστασίας από τη μετάδοση του κορονοϊού (COVID-19), η τελετή πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο, με την ελάχιστη αντιπροσωπεία και χωρίς προσκεκλημένους.