Τελετή Ονομασίας ΔΕΑ 2018 Γ ΄ ΕΣΣΟ

2018, Οκτώβριος 17 - 12:53μμ

Την 12η Οκτωβρίου  2018 στη Σχολή Πυροβολικού στην Νέα Πέραμο Αττικής, πραγματοποιήθηκε η ονομασία των Υποψηφίων Εφέδρων Αξιωματικών της 2018 Γ΄ ΕΣΣΟ σε Δοκίμους Εφέδρους Αξκούς (ΔΕΑ) του Πυροβολικού.

Το πρόγραμμα της τελετής περιελάμβανε, δοξολογία, παράδοση των καθηκόντων των αποχωρούντων ΥΕΑ 2018 Γ΄ ΕΣΣΟ στους νέους Υποψήφιους Εφέδρους Αξιωματικούς (ΥΕΑ), επίδοση των πτυχίων, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής του Διοικητή της Σχολής  και παρέλαση τμημάτων.

Οι Δόκιμοι Έφεδροι Αξκοί Πυροβολικού, οι οποίοι είναι στρατεύσιμοι νέοι και υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία, φοίτησαν για περίοδο 4 μηνών στη Σχολή Πυροβολικού και αποφοίτησαν με επιτυχία.

Τον κύριο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, εκπροσώπησε ο Διευθυντής του ΓΕΣ/ΔΠΒ ο οποίος και ανέγνωσε τον σχετικό χαιρετισμό.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι της Ι.Μ Μεγάρων και Σαλαμίνας, του Δήμου Μεγαρέων, απόστρατοι Αξκοί του Πυροβολικού, εκπρόσωποι στρατιωτικών Μονάδων και σωμάτων ασφαλείας της περιοχής καθώς και μέλη οικογενειών των ΔΕΑ.