Ονομασία Υποψηφίων Εφέδρων Αξιωματικών της 2018 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ

2019, Ιούλιος 17 - 9:37πμ

Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στη Σχολή Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο Αττικής, πραγματοποιήθηκε η ονομασία 33 Υποψηφίων Εφέδρων Αξιωματικών της 2018 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ σε Δοκίμους Εφέδρους Αξκούς (ΔΕΑ) του Πυροβολικού.

            Το πρόγραμμα της τελετής περιελάμβανε, δοξολογία, παράδοση των καθηκόντων των αποχωρούντων ΥΕΑ 2018 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ στους νέους Υποψήφιους Εφέδρους Αξιωματικούς (ΥΕΑ), επίδοση των πτυχίων, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής του Διοικητή της Σχολής και παρέλαση τμημάτων.

            Οι Δόκιμοι Έφεδροι Αξκοί Πυροβολικού, οι οποίοι είναι στρατεύσιμοι νέοι και υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία, φοίτησαν για περίοδο 4 μηνών στη Σχολή Πυροβολικού και αποφοίτησαν με επιτυχία.

            Τον κύριο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, εκπροσώπησε ο Διευθυντής του ΓΕΣ/ΔΠΒ ο οποίος και ανέγνωσε τον σχετικό χαιρετισμό.

            Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι της Ι.Μ Μεγάρων και Σαλαμίνας, ο Δήμαρχος Μεγαρέων, απόστρατοι Αξκοί του Πυροβολικού, εκπρόσωποι στρατιωτικών Μονάδων και σωμάτων ασφαλείας της περιοχής καθώς και μέλη οικογενειών των ΔΕΑ.