Ονομασία Υποψήφιων Εφέδρων Αξιωματικών σε Δόκιμους Έφεδρους Αξιωματικούς

2019, Νοέμβριος 19 - 12:04μμ

Την 27 Σεπτεμβρίου 2019 στη Σχολή Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο Αττικής, πραγματοποιήθηκε η ονομασία 22 Υποψηφίων Εφέδρων Αξιωματικών της 2019 Β΄ ΕΣΣΟ σε Δοκίμους Εφέδρους Αξκούς (ΔΕΑ) του Πυροβολικού.

Το πρόγραμμα της τελετής περιελάμβανε, δοξολογία, παράδοση των καθηκόντων των αποχωρούντων ΥΕΑ 2019 Β΄ ΕΣΣΟ στους νέους Υποψήφιους Εφέδρους Αξιωματικούς, επίδοση πτυχίων και τιμητικής πλακέτας με το έμβλημα του Όπλου στον πρωτεύσαντα ΥΕΑ, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής του Διοικητή της Σχολής και παρέλαση τμημάτων.

Οι Δόκιμοι Έφεδροι Αξκοί Πυροβολικού, οι οποίοι είναι στρατεύσιμοι νέοι και υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία, φοίτησαν για περίοδο 4 μηνών στη Σχολή Πυροβολικού και αποφοίτησαν με επιτυχία.

Τον κύριο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, εκπροσώπησε ο Υδντης του ΓΕΣ/ΔΠΒ ο οποίος και ανέγνωσε τον σχετικό χαιρετισμό.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι της Ι.Μ Μεγάρων και Σαλαμίνας, του Δήμου Μεγαρέων, απόστρατοι Αξκοί του Πυροβολικού, εκπρόσωποι στρατιωτικών Μονάδων καθώς και μέλη οικογενειών των ΔΕΑ.