Εορτασμός Αγίας Βαρβάρας 4 Δεκεμβρίου 2018 - Ημέρα Εορτής του Πυροβολικού

2019, Ιανουάριος 9 - 12:50μμ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018, στη Νέα Πέραμο Αττικής, έδρα της Διεύθυνσης Πυροβολικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού και της Σχολής Πυροβολικού τιμήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα η Προστάτιδα του Όπλου του Πυροβολικού, Μεγαλομάρτυς Αγία Βαρβάρα.

Την  τελετή,  τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρέστη και ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.

Πραγματοποιήθηκε Δοξολογία, ανάγνωση Ημερησίας Διαταγής του κ Α/ΓΕΣ από το Διοικητή της Σχολής, ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του κ. Υπουργού και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Πυροβολητή από τον ίδιο.

Στην εορταστική εκδήλωση παρέστησαν η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Εκπρόσωπος της Βουλής και Εκπρόσωποι Κομμάτων, Βουλευτές, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο Αρχηγός του  Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος και εκπρόσωποι των Γ.Ε των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, Επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και Γενικών Επιτελείων, αντιπροσωπείες Ανώτατων και Ανώτερων Αξιωματικών, Ακόλουθοι Άμυνας Ξένων Κρατών, Διοικητές των τοπικών Μονάδων, απόστρατοι Αξιωματικοί ΠΒ και πλήθος πολιτών.