Λέσχη Αξκων Φρουράς Ν. Περάμου (ΛΑΦ)

      Η Λέσχη Αξκων Φρουράς Ν. Περάμου εδρεύει στη Ν. Πέραμο Αττικής, εντός του Στρατοπέδου ¨ Τχη (ΠΒ) Γεωργιάδη Θωμά ¨ μαζί με τη ΔΠΒ/ΓΕΣ και τη Σχολή Πυροβολικού, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα.

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

           

            Η Λέσχη Αξκων Φρουράς Ν. Περάμου είναι κατάλληλα οργανωμένη και διαθέτει:

  • Εστιατόριο
  • Κυλικείο
  • Αίθουσα τελετών-εκδηλώσεων, η οποία μπορεί να διατεθεί, σε στελέχη (ε.ε και ε.α), μετά από έγκριση της ιεραρχίας για διάφορες εκδηλώσεις (π.χ. παιδικούς χορούς) και μπορεί να εξυπηρετήσει περίπου 120 άτομα.

 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

             Τις καθημερινές δίνει, στους επισκέπτες της, τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο γευμάτων μεσημβρινού συσσιτίου, κατόπιν δήλωσης συμμετοχής την προηγούμενη ημέρα, καθώς επίσης και πολλές διαφορετικές επιλογές γευμάτων της ώρας.

 

            Τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες σερβίρει μόνο γεύματα της ώρας.

 

ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 

 

            Όλα τα ε.ε και ε.α στελέχη των Ε.Δ και οι οικογένειές τους.

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

             Η Λέσχη λειτουργεί καθημερινά από τις 07:00 έως 16:00 και από 18:00 έως 23:00, ενώ η κουζίνα κλείνει στις 21:30. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οι δικαιούμενοι χρήσης των εγκαταστάσεων, θα πρέπει  να  επικοινωνούν  με τη Λέσχη, μέχρι τις 10:30 στο τηλ. 22960 31177.

 

            Δυνατότητα εισόδου είτε από την Κεντρική Πύλη είτε από την δυτική είσοδο πλησίον της Λέσχης (άνευ οχήματος) με την επίδειξη της στρατιωτικής ταυτότητας, για τα στελέχη ή τη  κάρτα εισόδου για τα μέλη των οικογενειών.