Χαιρετισμός Διοικητή Σχολής

Αγαπητοί επισκέπτες,

Με χαρά σας καλωσορίζουμε στον επίσημο ιστοχώρο της Σχολής Πυροβολικού.

Ο ιστοχώρος απευθύνεται τόσο στο σύνολο των στελεχών όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και στο ευρύ κοινό έχοντας ως σκοπό:

  • την παροχή πληροφοριών σχετικά με το έργο της Σχολής,
  • την υποστήριξη του έργου των Κλιμακίων και Μονάδων Πυροβολικού,
  • την προώθηση της συνεργασίας με τα λοιπά Όπλα – Σώματα και Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων,
  • και την ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων για τη βελτίωση του Όπλου του Πυροβολικού.

Η Σχολή Πυροβολικού, μέσω της σύγχρονης και υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης προετοιμάζει τους νέους Πυροβολητές παρέχοντάς τους όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις του σύγχρονου πεδίου μάχης. Παράλληλα αποτελεί ένα κέντρο έρευνας και ανάπτυξης καινοτόμων ιδεών και προτάσεων που συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου επιχειρησιακά και τεχνολογικά Όπλου, τηρώντας ευλαβικά το ρητό «ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ».

Ελπίζουμε να βρείτε την περιήγηση στις σελίδες μας ενδιαφέρουσα και  θα χαρούμε ιδιαίτερα να ακούσουμε προτάσεις και απόψεις για τη βελτίωση τόσο της ποιότητας του Όπλου, όσο και της συνεργασίας μας με τους λοιπούς κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Σχολή Πυροβολικού είναι πάντα στο πλευρό κάθε ενδιαφερόμενου για το έργο και τη λειτουργία του Όπλου του Πυροβολικού και έτοιμη να προσφέρει την υποστήριξή της για οποιοδήποτε θέμα αφορά το Όπλο.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!

 

Ταξίαρχος Αναστάσιος Δημουλάς

Διοικητής