Εορτές - Τελετές - Επισκέψεις

Ιανουάριος 09, 2019

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018, στη Νέα Πέραμο Αττικής, έδρα της Διεύθυνσης Πυροβολικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού και της Σχολής Πυροβολικού τιμήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα η Προστάτιδα του Όπλου του Πυροβολικού, Μεγαλομάρτυς Αγία Βαρβάρα.

Την  τελετή,  τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρέστη και ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.

Πραγματοποιήθηκε Δοξολογία, ανάγνωση Ημερησίας Διαταγής του κ Α/ΓΕΣ από το Διοικητή της Σχολής, ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του κ. Υπουργού και κατάθεση στεφάνου στο...

Δεκέμβριος 11, 2018

Την Παρασκευή 09 Νοε 18, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Σχολής Πυροβολικού, μαθητές και μέλη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας.

Τους μαθητές καλοσώρισε ο Δκτής της Σχολής και ακολούθως πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους της Σχολής, επίδειξη του Α/Κ Πυροβόλου Μ109 και παρουσίαση των Δραστηριοτήτων του Σ.Ξ και του Πυροβολικού.

 Οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και υπέβαλαν ανάλογες ερωτήσεις προς το προσωπικό της Σχολής.

Νοέμβριος 18, 2018

Γνωρίζεται ότι την 02 Νοε 18 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Πυροβολικού διάλεξη από τον κ. Σταύρο Τσομπανίδη με σκοπό την παρακίνηση και την εκπομπή θετικού μυνήματος ανήσυχου και καινοτόμου σκέψης  στο προσωπικό της Σχολής.

Οκτώβριος 26, 2018

Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018, στην έδρα της Σχολής Πυροβολικού, πραγματοποιήθηκε διάλεξη από τον  Δρ. Κωνσταντίνο Γρίβα , Αναπληρωτή Καθηγητή Γεωπολιτικής, με θέμα «Ο ρόλος του Πυροβολικού στην Διεθνή Γεωγραφία Ισχύος ».

Την διάλεξη παρακολούθησαν όλα τα εκπαιδευόμενα στελέχη, καθώς και τα στελέχη του ΓΕΣ/ΔΠΒ και της ΣΠΒ.